Vállalási árak

Az értékbecslések és felülvizsgálati díjak hitelintézetenként és ingatlanfedezetenként változnak, de minden esetben a banki keretszerződésekben rögzített árakkal dolgozik Cégünk. Egyéni megrendelőinknek az ingatlantípus és a földrajzi elhelyezkedés figyelembevételével kikalkulált egyedi vállalási árat ajánlunk. Árajánlatot on illetve elektronikus úton is kérhet kollégáinktól.

Egyéni megrendelőinknek az ingatlantípus és a földrajzi elhelyezkedés figyelembevételével kikalkulált egyedi vállalási árat ajánlunk. Árajánlatot on illetve elektronikus úton is kérhet kollégáinktól. Az alább található árak tájékoztató jellegűek, kérjük pontos árajánlatért keressen fel minket!

Lakás

A lakások értékbecslését általában 20.000 – 30.000.-Ft + Áfa összegért tudjuk elvállalni. Az árak az elhelyezkedés, méret függvényében változnak.

Család ház

A családi házak értékbecslését szintén 20.000 – 30.000.-Ft + Áfa összegért tudjuk teljesíteni az ingatlan elhelyezkedésének, az épület méretének függvényében.

Kereskedelmi-, ipari ingatlanok

Az ilyen ingatlanok esetében az árakat az ingatlan funkciója, mérete, elhelyezkedése alapján egyedileg határozzuk meg. Például egy budapesti üzlethelyiség értékelését 40.000 – 60.000.-Ft + Áfa, egy átlagos méretű ipari ingatlan értékelését 50.000 – 100.000.-Ft + Áfa díjon szoktuk tudni elvállalni.

Telek, fejlesztési területek

A lakó övezeti telkek vagyonértékelése (maradvány elvű megközelítés nélkül) 20.000 – 30.000.-Ft + Áfa, míg a fejlesztési területek értékelését 50.000.-Ft+Áfa díjtól tudjuk elkészíteni.

Kérjük részletes árajánlatot vagy a fenti linkre kattintva, vagy cégünket felkeresve kérjen!