Cégünkről

Szeretettel üdvözlöm cégünk oldalán!

Társaságunk, mely teljes egészében magyar tulajdonban van, 2001-ben kezdte meg működését a hazai ingatlanpiacon.

Jelenleg az ERSTE Bank kiemelt partnere vagyunk vállalati és lakossági üzletágon készítendő értékbecslésekben, illetve szerződött partnerei vagyunk az OTP Jelzálogbanknak.

Az elmúlt pár évben számos olyan projektben vettünk részt, ahol megmutattathattuk képességeinket nagyobb értékű ingatlanok értékbecslésével kapcsolatban. Többek között készítettünk értékbecsléseket az Appennin, az Indotek Csoport részére több ingatlanjukkal kapcsolatban (irodaházak, szállodák, telephelyek, fejlesztési ingatlanok). Részletesebb referencia listáért, kérjük tekintse meg a Referenciák menüpontunkat!

Továbbá társaságunk számos építés alatt lévő projektnél végzett, illetve végez műszaki szakértői tevékenységet is, ahol

   • Megvalósíthatósági Tervet (MVT);
   • Várható értékeléseket;
   • Köztes jelentéseket;
   • Záró riportokat

készítünk.

A cégünknél dolgozó valamennyi kollégánk rendelkezik a jogszabályok által megkövetelt végzettségekkel, így mindenkinek megvan a középfokú ingatlan értékbecslő szakképesítéssel (OKJ 52), valamint az ingatlan vagyonértékelő szakképesítéssel (OKJ 53 – korábban OKJ 54). Ezen kívül cégünk ügyvezetője, Szegedi Attila, EUFIM minősített vagyonértékelő.

Fontos kiemelni, hogy társaságunk 50M.-Ft/káresemény felelősségbiztosítással rendelkezik és tagja az Ingatlanok Magyarországi Érdekképviseleti Egyesületének.

A munkáinkat a lehető legnagyobb kötelesség tudattal, a megrendelői igények maximális kiszolgálása mellett végezzük, törekedve a minőségre, hatékonyságra, gyorsaságra.

Bízunk benne, hogy lesz lehetősünk együtt dolgozni Önökkel!

Üdvözlettel,

Szegedi Attila

ügyvezető igazgató

Ingatlan értékbecslés

Valamennyi cégünk által készített értékbecslés megfelel a 25/1997. (VIII.1.) számú PM rendeletnek, valamint nemzetközti szabványoknak egyaránt (TEGoVA, Red Book, stb.). A szakvélemények elkészítése során törekszünk az átláthatóságra, valamint arra, hogy azok még a laikusok számára is érthetőek legyenek.

Az ingatlan vagyonértékelés területén 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, több ezer lakó-, és nem lakó ingatlan értékbecslése során voltunk Ügyfeleink partnere. A munkák során nagy segítséget ad, hogy az egész ország területéről rendelkezünk folyamatosan frissülő tényadatokkal.

Lakás

A lakások értékbecslését piaci összehasonlító elemzéssel, valamint hozam alapú megközelítéssel szoktuk elvégezni. A piaci összehasonlító elemzés során megtörtént tényadatokat és kínálati adatokat egyaránt figyelembe veszünk.

Család ház

A családi házak értékbecslését szintén piaci összehasonlító módszerrel, valamint jellemzően költség alapú megközelítéssel végezzük el. Természetesen itt is egyaránt vizsgáljuk a megtörtént adásvételeket, ahogyan a jelenlegi kínálati adatokat szintén.

Kereskedelmi-, ipari ingatlanok

Az ilyen ingatlanok piaci értékének meghatározásához általában mindhárom módszert (piaci összehasonlító-, hozam alapú, költség elvű megközelítés) alkalmazzuk. Az ingatlan funkciójától függően, azok legjobb hasznosítási módját feltérképezve, vagy egy bonyolultabb diszkontált cash-flow elemzést készítünk, vagy a direkt tőkésítést alkalmazzuk a hozam érték meghatározására.

Telek, fejlesztési területek

A telkek és fejlesztési telekingatlanok vagyonértékelését általában két módszerrel lehet elkészíteni. Az egyik ezen esetben is a piaci összehasonító elemzés, a másik módszer az úgynevezett maradvány elvű megközelítés, amikor a telekre egy lehetséges és egyben a legjobb fejlesztési elképzelést lemodellezve vizsgáljuk az ingatlan értékét.

Vállalási árak

Az értékbecslések és felülvizsgálati díjak hitelintézetenként és ingatlanfedezetenként változnak, de minden esetben a banki keretszerződésekben rögzített árakkal dolgozik Cégünk. Árajánlatot telefonon illetve elektronikus úton is kérhet kollégáinktól.

Egyéni megrendelőinknek az ingatlantípus és a földrajzi elhelyezkedés figyelembevételével kikalkulált egyedi vállalási árat ajánlunk. Árajánlatot telefonon illetve elektronikus úton is kérhet kollégáinktól. Az alább található árak tájékoztató jellegűek, kérjük pontos árajánlatért keressen fel minket!

Lakás

A lakások értékbecslését általában 20.000 – 30.000.-Ft + Áfa összegért tudjuk elvállalni. Az árak az elhelyezkedés, méret függvényében változnak.

Család ház

A családi házak értékbecslését szintén 20.000 – 30.000.-Ft + Áfa összegért tudjuk teljesíteni az ingatlan elhelyezkedésének, az épület méretének függvényében.

Kereskedelmi-, ipari ingatlanok

Az ilyen ingatlanok esetében az árakat az ingatlan funkciója, mérete, elhelyezkedése alapján egyedileg határozzuk meg. Például egy budapesti üzlethelyiség értékelését 40.000 – 60.000.-Ft + Áfa, egy átlagos méretű ipari ingatlan értékelését 50.000 – 100.000.-Ft + Áfa díjon szoktuk tudni elvállalni.

Telek, fejlesztési területek

A lakó övezeti telkek vagyonértékelése (maradvány elvű megközelítés nélkül) 20.000 – 30.000.-Ft + Áfa, míg a fejlesztési területek értékelését 50.000.-Ft+Áfa díjtól tudjuk elkészíteni.

Lakó és Céges ingatlanok
100% magyar cég
15 éves tapasztalat
Nagy értékű ingatlanok becslése

Kérjen ajánlatot most!

Referencia

Kérjen ajánlatot most!