Ügyfél elégedettség

Tekintse meg az ATZ Partners-ről megjelent cikket ide kattintva!

„Nagyon megbízható, profi csapat! Csak ajánlani tudom őket! Tényleg azt adják, amit megígérnek nagyon korrekt árakon. Tökéletes segítség a lakáseladáshoz azoknak, akik nem szeretnének 3-5% többletet fizetni ingatlanügynökségeknek. Mi minden profi segítséget megkaptunk, ami a lakáseladáshoz szükséges a lehető legjobb áron.”

„Nekem új volt . Igényes és hatékony. Csak azért öt csillag mert nincs több.
Csak ajánlani tudom őket.”

„Nagyon elégedett voltam az ATZ Partners Kft-vel. Precíz, pontos munkát végeztek. A lakásom 2 hét alatt elkelt a segítségükkel. Profi csapat, csak ajánlani tudom Őket!”

„Az ATZ Partners Kft.-nek köszönhetjük gyors ingatlan értékesítésünket. Nem szerettünk volna a hagyományos értelemben vett ingatlanközvetítőt megbízni e feladattal, a piacon elérhető egyéb megoldások után kutatva találtunk a Kft-re. Gyors es precíz munkájuknak köszönhetően rövid egyeztetés után elkészítették az ingatlan portfólióját. Részletes bemutatást adott a terület infrastrukturális es műszaki állapotáról, az érdeklődőket ellátta  minden fontos információval. A hirdetési időszakban folyamatos egyeztetést tartva segítettük egymás munkáját. Meggyőződésünk, hogy a jól kialakított hirdetési csomag, a cég által tanúsított gyorsaság és ügyfélközpontúság mind hozzájárult ahhoz, hogy az új tulajdonossal egymásra találtunk és az eladás sikerrel zárult. Nagyon köszönjük munkájukat ez úton is!”

„Még egyszer köszönök mindent!

Hogy miben és hogyan segítettetek? Hogy megérte-e? Hogy ajánlanám-e? Eladni, nagyon és igen 🙂

Nem gondoltam magam analfabétának hirdetés és marketing területen, de rá kellett jönnöm, hogy több kell ide annál, mint az én igyekezetem és home-made kreativitásom 🙂

Kaptam csúcsszuper képeket, brosúrát, értékesítési tanácsokat, segédletet, értékbecslést, ezek egy része talán önállóan is megoldható lenne, de jórészt igen messze áll a végeredmény attól, amit végül Tőled, csomagban kaptam. A hirdetésben a hosszú szövegektől továbbra is irtózok, de inkább többet, mint semmit se 🙂

Én megértem, hogy az emberek elsőre mindentől irtóznak, aminek köze van az “ingatlanos” kifejezéshez vagy az “ingatlan” szóval kezdődő dolgokhoz, de amit Ti csináltok, az azért annak jóval ehetőbb, sőt finomabb verziója, ráadásul meghagyja a dicsőségben sütkérezés fényét is az embernek, hisz végül is maga értékesíti az ingatlanját! A stabil alapot ehhez pedig biztosítjátok. A töredékéért jelzem. 

Azt pedig külön köszi, hogy a millió nyomulós, pénzéhes, lehúzós INGATLANOSSAL nem nekem kellett beszélni! 🙂 Aki pedig már hozzám is eljutott, az valóban mind komoly volt. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy az első két érdeklődő ajánlatot is tett, és versenyhelyzetet teremtett.

Összesen egy hónap. Ennyi kellett. Minden a terv szerint alakult :)”

Az alábbi linkre kattintva Ön is véleményezheti szolgáltatásunkat:
https://www.facebook.com/atzpartners