vállalkozásunk

Hazai tulajdonú kisvállalatként értékvezérelt üzletpolitikánkkal és magasan képzett munkatársainkkal szolgáljuk a fokozott minőségi elvárásokat támasztó üzleti ügyfelek változatos igényeit.

víziónk

Az ATZ célja a hazánkban tevékenykedő bankok és ingatlanalapok meghatározó ingatlan értékbecslő partnerévé válni. Célunk elérésében az ügyfélbarát munkamódszerünkre, valamint minőségpolitikánkra támaszkodunk. Az átlátható szakvélemények készítése, munkatársaink folyamatos képzése, a kifogástalan munkavégzésre való törekvés és a hosszútávú együttműködésekben való gondolkodás stabil és kiszámítható partnerré tesznek bennünket a legszigorúbb mércével rendelkező, pénzügyi ügyfelek számára is.

tapasztalatunk

Működésünk során több mint 4.600 ingatlan vagyonértékelését készítettük el. Megbízásaink döntő részét kereskedelmi-, ipari- és mezőgazdasági ingatlanok valamint fejlesztési területek teszik ki. Portfóliónkban szerepelnek irodaházak, gyárak, logisztikai központok, szállodák, bevásárlóközpontok, parkolóházak, gyógy- és élményfürdők, naperőművek, üzemanyagtöltő állomások, kikötők, állattartó telepek, terménytárolók, szántóföldek, vagy épp arborétum és atomreaktorral rendelkező kutatóintézet.

eredményeink

2014 óta végzett tevékenységünk során folyamatosan növekvő árbevételt tudunk elérni és a fenntartható működés mellett sikerül a legmagasabb ügyfél elégedettséget is biztosítanunk. A munkafilozófiánkból és a minőségpolitikánkból eredő megbízhatóságunknak köszönhetően banki partnereink érték- és méretmegkötés nélkül fogadják el szakértői anyagainkat. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan szerződéses ügyfeleknek dolgozhatunk, mint az OTP, az ERSTE, az MKB, az Unicredit, az Oberbank és az MTA.

kompetenciáink

A szolgáltatási színvonalunk élvonalban tartásához folyamatosan fejlesztjük szakértőinket. Munkatársaink többsége rendelkezik a megfelelő gyakorlatukat, végzettségüket és szakképesítésüket igazoló un. EUFIM azaz Európai Felsőszintű Ingatlanszakmai Minősítéssel. Ügyvezetőnk tagja az ingatlannal kapcsolatos professzionális szolgáltatások legfelsőbb színtű nemzetközi szakmai egyesületének, az RICS-nek valamint az OTP Bank “Az év értékelője” címének is birtokosa.

Weboldalunkon sütiket használunk a minél kellemesebb felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célú adatszolgáltatás érdekében. További információért tekintse meg Adatkezelési tájékoztatónkat.

rendben